IL POZZO

IL POZZO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Pozzo. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 8:16 Goddelijke, sappige pizza!! En zo warm, alsof hij 2 min. daarvoor uit de oven kwam!! Iets duurder dan andere restaurants, maar zeker de moeite waard
13 jun 2022 om 23:11 The food was hot, fresh & absolutely delicious!!!! We ordered two pastas. Good portion size & value for money.
6 jun 2022 om 20:26 1 uur te laat
4 jun 2022 om 22:06 de pizza was heerlijk, alleen jammer dat het niet in parten gesneden is.
30 mei 2022 om 19:47 Eten was warm en op smaak. Steak alleen wat taai, maar was ook geen mogelijkheid om bij bestelling aan te geven hoe je het wilde (welldone, medium of rare).
29 mei 2022 om 8:22 Eten was goed, temperatuur was goed, bezorging was goed. Beter als dit kan ik het niet omschrijven. Kortom waar voor je geld.
27 mei 2022 om 23:09 Pizza smaakte Uitstekend. Alleen lag de topping er voor een deel naast. Bodem en topping lagen voor een deel naast elkaar in de doos. Dat kan toch niet de bedoeling zijn......
24 mei 2022 om 22:10 Food is very good & tasty. Good value for money!
20 apr 2022 om 20:25 Al jaren vaste klant in het restaurant. Perfect. Gewoon een 10. Voor de eerste x besteld one line en thuis bezorgen. Bezorgtijd oké. Pizza zelf een dikke 1 Bodem taai, heel veel vet, en alles lag op 1 hoop. Geen thuisbezorging meer.
18 apr 2022 om 21:03 De geleverde artikelen waren niet conform bestelling en de helft van het eten wat ver benden de maat.
19 mrt 2022 om 20:56 Bezorging was helaas 30 minuten te laat maar de pizza was lekker en nog goed warm.
11 mrt 2022 om 19:29 Eten was optijd . Ik had aangegeven 17:15 en het was precies op tijd Eten was goed /lekker