IL POZZO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Pozzo. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 21:57 Really great pasta. Good value for money!
26 nov 2022 om 21:36 Excellent pasta’s! As always!!
23 nov 2022 om 21:18 prima
28 okt 2022 om 18:20 picobello
24 sep 2022 om 16:30 Meestal blij met Il Pozzo, maar nu niet. Zeker 1,5 uur moeten wachten. Toen de pizza eindelijk kwam, lag de topping naast de pizza,. Jammer.
1 sep 2022 om 0:03 Excellent!!! Hot, fresh & tasty!! The pastas were very good & probably the best we have had from this restaurant so far. The carbonara is the best I have had in Utrecht!!
22 aug 2022 om 22:23 zwaar teleurgesteld. de hele topp ik bg was naar een kant geschoven .het meeste over de rand.wat een rommeltje. dit ga ik nooit meer doen
18 aug 2022 om 23:04 As always the pastas were delicious!! Very fresh & a good portion. Very good value for money.
10 aug 2022 om 21:48 Twee half koude gortdroge pasta’s gekregen die alleen smaakte naar kaas.. we moesten langer dan een uur wachten en waren heel teleurgesteld, eten in het restaurant bij il pozzo is top, bestellen not done.
7 aug 2022 om 21:36 Delicious pasta as always. Fresh & very tasty. Good portion size
30 jul 2022 om 16:04 op tijd bezorgd. Je verwacht toch bij il pozo door de hoge prijzen dat je iets extra lekkers krijgt. pizza margarita €11,25 ongesneden en heel vet. en ik had een gevulde pasta voor €14,30. vrijwel geen saus en gewoon te koop bij ah voor €3.75.
22 jul 2022 om 23:08 Hele vieze pizza vandaag. Deeg niet gqqr . met een kwak mozarella.