IL POZZO

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Pozzo. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 16:30 Meestal blij met Il Pozzo, maar nu niet. Zeker 1,5 uur moeten wachten. Toen de pizza eindelijk kwam, lag de topping naast de pizza,. Jammer.
1 sep 2022 om 0:03 Excellent!!! Hot, fresh & tasty!! The pastas were very good & probably the best we have had from this restaurant so far. The carbonara is the best I have had in Utrecht!!
22 aug 2022 om 22:23 zwaar teleurgesteld. de hele topp ik bg was naar een kant geschoven .het meeste over de rand.wat een rommeltje. dit ga ik nooit meer doen
18 aug 2022 om 23:04 As always the pastas were delicious!! Very fresh & a good portion. Very good value for money.
10 aug 2022 om 21:48 Twee half koude gortdroge pasta’s gekregen die alleen smaakte naar kaas.. we moesten langer dan een uur wachten en waren heel teleurgesteld, eten in het restaurant bij il pozzo is top, bestellen not done.
7 aug 2022 om 21:36 Delicious pasta as always. Fresh & very tasty. Good portion size
30 jul 2022 om 16:04 op tijd bezorgd. Je verwacht toch bij il pozo door de hoge prijzen dat je iets extra lekkers krijgt. pizza margarita €11,25 ongesneden en heel vet. en ik had een gevulde pasta voor €14,30. vrijwel geen saus en gewoon te koop bij ah voor €3.75.
22 jul 2022 om 23:08 Hele vieze pizza vandaag. Deeg niet gqqr . met een kwak mozarella.
16 jul 2022 om 20:10 Pizza's waren lekker . Op tijd bezorgd
8 jul 2022 om 19:50 Zelf vaker bij Il pozzo gegeten en dan altijd heerlijk gegeten. Nu een keer mijn favoriete pasta besteld, maar de pasta was te lang gekookt en de saus was een beetje raar geworden. Niet helemaal top dus.
28 jun 2022 om 19:57 Pizza op tijd bezorgd nog lekker warm en smaakte heerlijk zoals verwacht van een echte Italiaan
27 jun 2022 om 8:16 Goddelijke, sappige pizza!! En zo warm, alsof hij 2 min. daarvoor uit de oven kwam!! Iets duurder dan andere restaurants, maar zeker de moeite waard